Evoplay Menambah Kandungan Baru pada Superbet di Romania
Toto

Evoplay Menambah Kandungan Baru pada Superbet di Romania

Evoplay , pembangun permainan iGaming, terus mengukuhkan kedudukannya dalam pasaran iGaming Romania. Syarikat itu telah menandatangani hk pirze perkongsian baharu dengan Superbet , nama popular dalam sektor iGaming Romania, yang akan menyaksikan pembekal mengeluarkan permainannya dengan pengendali.

Evoplay Dilancarkan dengan Superbet di Romania
Evoplay mempunyai 62 slot video yang mendalam untuk ditawarkan, yang kini menjadi sebahagian daripada portfolio Superbet. Permainan ini termasuk pilihan popular seperti Midnight Show, Hot Triple Sevens, Penalti Shoot-Out dan Elven Princesses.

Permainan Pukulan Penalti ialah permainan kemenangan segera bertemakan bola sepak yang merupakan salah satu tajuk paling inovatif yang tersedia untuk Evoplay dan kini penonton Superbet Permainan ini sudah pun disiarkan secara langsung berkat platform pengagregatan ORYX . Mengulas mengenai Keluaran Sidney perkongsian ini, Evoplay CCO Vladimir Malakchi berkata bahawa dia teruja dengan pelancaran produk syarikatnya dengan syarikat mantap seperti Superbet.

Beliau mengesahkan komitmen Evoplay untuk mengembangkan jejaknya di rantau ini dan Romania khususnya di mana syarikat itu telah mengumpul maklum balas positif untuk produknya. Maleakhi menambah:

Mempunyai sokongan, pengiktirafan dan kesetiaan pemain Superbet adalah penting bagi Evoplay untuk mewujudkan kedudukan kukuh kami dalam pasaran. Romania sebagai pasaran telah menunjukkan pertumbuhan yang kukuh sejak beberapa tahun kebelakangan ini dan kami tidak sabar-sabar untuk membuat tanda kami di wilayah itu.

Evoplay CCO Vladimir Malakchi
Pengurus komersil, kandungan & kasino langsung permainan Superbet, Nicholas Yu turut gembira dengan berita mengenai perkongsian baharu itu, sambil SGP Hari Ini menambah bahawa syarikat pasti gembira melihat portfolio iGaming Evoplay ditampilkan sebagai sebahagian daripada tawaran itu.

“Ikrar kami kepada pemain adalah untuk memberikan yang terbaik yang ditawarkan oleh iGaming, dan dengan mewujudkan perkongsian jangka panjang dengan pembangun kedudukan Evoplay, kami terus menunaikan janji kami,” tambahnya.

Evoplay telah menyatukan jejaknya dalam iGaming. Syarikat itu berjaya menandatangani satu lagi perkongsian penting dengan Relax Gaming hanya minggu lepas.